Să Fie Lumină !

32.1 C
București
duminică, 21 iulie 2024

Ce este Marea Lojă Națională Română 1880? CUM SĂ DEVENI MEMBRU?

MasonerieCe este Marea Lojă Națională Română 1880? CUM SĂ DEVENI MEMBRU?

DE CE SĂ DEVENI MEMBRU?

Devenind membru al Obedienței noastre și lucrând într-o Lojă (Atelier), vă puteți îmbogăți și dezvolta spiritual, moral, intelectual, filosofic și participa la construirea unei societăți juste, tolerante, frățeșți, respectuase, pentru egalitatea tuturor în fața legii și a Creatorului Suprem. Masoneria își rezervă dreptul de a primi doar strict acele spirite care caută sincer drumul inițiatic spiritual, sunt demne de auto-perfecționare, auto-cunoaștere, solicitarea lor este din liber arbitru și din inimă sinceră, demonstrând că merită să se alăture, pentru a fi primite în rândurile noastre, pentru ca împreună să lucrăm la binele și progresul umanității întru Gloria Marelui Arhitect Al Universului. Masoneria cere un angajament care necesită timp, maturitate și responsabilitate.

CUM SĂ DEVENI MEMBRU?

Iată câteva din modalitățile pentru a-ți prezenta candidatura:

-Poți trimite cererea de primire în masonerie în scris în formularul de mai jos și vei fi contactat în cel mai scurt timp de un frate.

-O alta modalitate este cea de a avea un francmason în anturajul tău, care și-a făcut cunoscută apartenența la francmasonerie. El va devenii un garant al candaidatului și va fii “nașul” acestuia, un mentor spirtual și moral.

-O altă modalitate este de a asista la evenimentele deschise publicului, așa numitele “ținute albe” care le permit “profanilor” să asiste. Aceste întâlniri permit publicului să își facă o idee despre activitățile masonilor și să găsească un potențial “nas”.

După ce vom primii solicitarea dumneavoastră, în următoarea etapa va trebui să ne trimite-ți pe email la: mlnr.1880@yahoo.com, o scrisoare de intenție în care să scrieți de ce vreți să fiți admis în francmasonerie, alaturi de un CV, precum și doua fotografii.

Marea Lojă Națională Română 1880

Acasă

Check out our other content

Check out other tags:

Most Popular Articles