Dacian Palladi: „Dusmanul masoneriei este ateismul!”

0
282

Nu rata cel de-al treilea podcast din seria specială „Aproximativ discuții”, cu Gojira, realizată în colaborare cu ”Ordinul Arhitecților” din Bihor, care îl are ca invitat pe Dacian Palladi.
În cadrul show-ului se discută despre: Apariția masoneriei în România, Masoneria în comunism, Crezul Masoneriei, Cum sunt confundați masonii cu illuminati, precum și alte subiecte captivante.

Absolvent de Drept, Dacian Palladi a fost în perioada 1991 – 1992 cel mai tânăr procuror din România. A preferat să treacă în domeniul consultanței în afaceri, dar a fost și asistent universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității Oradea, apoi director al Fondului Proprietății de Stat, organism care se ocupă de privatizările din Bihor. A fost profesor colaborator al Universității Emanuel din Oradea. Nu în ultimul rând, Dacian Palladi este singurul bihorean care și-a asumat public apartenența la Masonerie.

De la 1 noiembrie 2022, este consilierul personal al doamnei Antonia Nica, viceprimar ales al Municipiului Oradea.

Palladi a ocupat funcția de City manager al primăriei Oradea între 2016 – 2019.

Persoană publică, pasionat de dezvoltare personală, de ceva vreme se exprimă și în scris pe blogul său www.dacianpalladi.com.

Surse: afaceri.ro. , bihon.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.